ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ

ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ

Υλικά (1 μερίδα)

  • 1 ώριμη μπανάνα
  • Κανέλα
  • Σκόνη κακάο – καρύδα – βανίλια (προαιρετικά)
  • Μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε τη μπανάνα σε φέτες, πασπαλίζετε με κανέλα-κακάο και την βάζετε στην κατάψυξη για 10-12 ώρες. Την αλέθετε στο μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθεί και στο τέλος προσθέτετε το μέλι και αν θέλετε καρύδια. Σερβίρετε.


Extra tip: Τώρα που το καλοκαίρι, οι μπανάνες ‘μαυρίζουν’ εξωτερικά, μπορείς να τις κόβεις σε ροδέλες και να τις αποθηκεύεις στην κατάψυξη!
Έτσι έχεις πάντα υλικά για αυτό το σούπερ υγιεινό παγωτό για όλη την οικογένεια!


Αναστασία Κόκκαλη
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Καλλίδου 1, Θεσσαλονίκη
Τηλ 2310 224627, κιν 6974 451450
Email: info@kokkalidiet.gr
www.kokkalidiet.gr

No Comments

Give a comment