ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ

Η Άννα Κοντογέωργου είναι  Παιδίατρος  Επιμελήτρια στο Ογκολογικό τμήμα του «Παίδων Αγία Σοφία», υποψήφια διδάκτωρ στο ΕΚΠΑ και από το 2022 ανήκει στην ενεργή ομάδα του MNB CENTER αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την ενότητα της παιδιατρικής.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, και  Το 2012 αποφοίτησε με Άριστα από την  Ιατρική Σχολή Αθηνών ΕΚΠΑ. Έκανε το Αγροτικό της στο Π.Ι Προαστίου, Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και το 2013 μέχρι το 2015 διετέλεσε ως Ειδικευόμενη Παιδιατρικής στην Νεογνολογική Κλινική ΕΚΠΑ, Αρεταίειο Νοσοκομείο, ενώ το 2017 ως 2018 συνέχισε την ειδικότητα της στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Από το 2018 ως και σήμερα είναι ενεργά στην ιατρική ομάδα του Παίδων Αγία Σοφίας, ενώ έχει και πολυετή εμπειρία από τα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου.  Από 2015 ως σήμερα είναι Εκπαιδεύτρια στο Σεμινάριο Υποστήριξης ζωής στα νεογνά (NLS).  Υποστηρίζει το κομμάτι του Μητρικού Θηλασμού καθώς έχει παρακολουθήσει και πληθώρα σεμιναριών σχετικά με τον θηλασμό. Συμμετέχει ενεργά μέχρι και  σήμερα σε πολλά ξενόγλωσσα συνέδρια σχετικά με την Ιατρική και την Παιδιατρική ενώ παράλληλα συνεχίζουν και δημοσιεύονται άρθρα της σε ξενόγλωσσα περιοδικά.

Βίλκα Θεολογή
Παιδίατρος, MS, MsC, PhD,
Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία»
Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Αθήνας.
Ειδικευθεισα στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Αρεταίειο Μαιευτήριο.
Πιστοποιημένη Σύμβουλος Θηλασμού.
Μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Παιδική Διατροφή, PGPN, Boston Univercity.
Διδακτορική διατριβή στην Υπνική Άπνοια παιδιών, Ιατρική Σχολή Θεσσαλίας.
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη Δημόσια Υγεία και Παιδιατρική, Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.
Μάιρα Αρκουμάνη, Παιδίατρος, 
Msc  Μεταβολισμός, Παχυσαρκία και Σακχαρώδης Διαβήτης
Έλεγχος αύξησης και εφηβείας,
Υποψήφια Διδάκτωρ ΕΚΠΑ
Η Μάιρα Αρκουμάνη είναι παιδίατρος  στη Μονάδα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη, Παίδων «Η Αγία Σοφία».
Έχει μετεκπαιδευτεί στον Διαβήτη και στη παχυσαρκία και είναι υποψήφια Διδάκτορ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημείου Αθηνών, ΕΚΠΑ.
Είναι μέλος της Ευρωπαικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας νέων Ενδοκρινολόγων και Παιδικής και Εφηβικής  Ενδοκρονιλογίας.
Έχει πλούσια εθελοντική δράση κυρίως γύρω από τον παιδιατρικό πληθυσμό.

ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΜΑΣ

Η Κέλλυ Δάγλα είναι μαία, απόφοιτος του Τμήματος Μαιευτικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας (2016) και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με τίτλο «Προηγμένη και Τεκμηριωμένη Μαιευτική Φροντίδα». Επιπλέον είναι πιστοποιημένη στον Μητρικό Θηλασμό και την Περιγεννητική Ψυχική Υγεία έχοντας ολοκληρώσει τα προγράμματα επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής  με Τίτλο «Εξειδικευμένη Εκπαίδευση στη Συμβουλευτική και Υποστήριξη στον Μητρικό Θηλασμό» και «Περιγεννητικές Ψυχικές Διαταραχές και Ενδοοικογενειακή Βία. Συμβουλευτική και Περιγεννητική Εκπαίδευση».
Πιστοποιημένη σύμβουλος ύπνου απο το The Sleep Consultant Academy , OCN level και πιστοποιημένη Neonatal Life Support (NLS) Provider από το European Resuscitation Council.

Παράλληλα με την μαιευτική φροντίδα διοργανώνει συναντήσεις βρεφικού μασάζ για νέους γονείς ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασαζ από το International Association of Infant Massage (IAIM). Έχει συνεργαστεί με Ιδιώτες μαιευτήρες γυναικολόγους στην Αθήνα ως υπάλληλος γυναικολογικών ιατρείων και παράλληλα παρέχοντας μαιευτική υποστήριξη κατά τον τοκετό και τον θηλασμό. Το χρονικό διάστημα 2017-2019 εργάστηκε στην Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της ΑμΚΕ «Φαιναρέτη» όπου  παρείχε συμβουλευτική σε εγκύους, νέες μητέρες και πατέρες, πληροφόρηση σε θέματα που άπτονται της περιγεννητικής ψυχικής υγείας στο ευρύ κοινό και ενημέρωση επαγγελματιών υγείας σε θέματα που αφορούν στην περιγεννητική ψυχική υγεία. Από το 2019 εργάζεται στο Κέντρο Ημέρας για τη Φροντίδα της Ψυχικής Υγείας της Γυναίκας (περιγεννητικές ψυχικές διαταραχές) της ΑμΚΕ «Φαιναρέτη», παρέχοντας συμβουλευτική σε εγκυμονούσες, νέες μητέρες και τους συντρόφους τους, πραγματοποιώντας ομάδες προετοιμασίας για τον τοκετό και τη γονεϊκότητα και υποστηρίζοντας τις γυναίκες σε θέματα μητρικού θηλασμού. Η κα Δάγλα, είναι μέλος της Διεπιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Ημέρας της ΑμΚΕ «Φαιναρέτη» και συμμετέχει στην εκπαίδευση και εποπτεία εθελοντών και φοιτητών. Παράλληλα, συνεργάζεται με ιδιώτες μαιευτήρες-γυναικολόγους και με ιδιωτικά μαιευτήρια της Αθήνας παρέχοντας μαιευτική υποστήριξη κατά τον τοκετό και τον θηλασμό και ασχολείται με την κατ’ οίκον φροντίδα υποστηρίζοντας τα ζευγάρια σε θέματα θηλασμού και γονεϊκότητας.

Η Ελένη Πέζου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Σχολή Μαιευτικής Αθηνών και το 2018 τις Μεταπτυχιακές της σπουδές με θέμα: ‘Προηγμένη και Τεκμηριωμένη λήψη Μαιευτικής Φροντίδας με κατεύθυνση την Κοινοτική Μαιευτική’.

Έχει λάβει πιστοποιήσεις σχετικά με τον Μητρικό Θηλασμό, την Καρδιοτοκογραφία και την Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (BLS). Παράλληλα κατέχει δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών από την σχολή (ΠΑΣΧΝΑ) και δίπλωμα Ναυαγοσωστική.Για 9 συνεχόμενα έτη έχει εργαστεί σε Ιδιωτικό Μαιευτικό Γυναικολογικό Ιατρείο στην Αθήνα ενώ από το 2018 βρίσκεται στην ομάδα του Ιδιωτικού Μαιευτηρίου στο Μαρούσι ξεκινώντας από το στο τμήμα λεχωιδών ενώ σήμερα στελεχώνεται στην ομάδα του Μητρικού Θηλασμού. Από το 2017 συνεργάζεται με το κέντρο ενημέρωσης και εκπαίδευσης εγκύων γυναικών και νέων γονέων ” MNB CENTER” ενώ τα τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με την προετοιμασία γονεϊκότητας και τις κατ’ οίκον επισκέψεις. Με την πολυετή εμπειρία της το 2019 συνεργάστηκε με Ιδιωτικό Κολλέγιο Αθηνών ως Εκπαιδεύτρια Μαία.

Βασικό της μέλημα είναι η υποστήριξη και η καθοδήγηση των νέων γονέων,τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όσο και της λοχείας, καθώς αποτελεί μία σημαντική περίοδο για τη μητέρα και το νεογνό.

Η Μαίρη Φεντούρη είναι απόφοιτος του τμήματος Μαιευτικής Αθήνα Μέλος του συλλόγου μαιών Ελλάδος *Σύμβουλος γαλουχίας (Copenhagen Lactation) *Χοροθεραπεύτρια για την περίοδο της κύησης (Dansehallerne, Dk) *Eκπαιδεύτρια γιόγκα εγκυμοσύνης και αποκατάστασης από τον τοκετό και *Εκπαιδεύτρια μυών πυελικού εδάφους με τεχνικές barre a terre.
Έκανε την πρακτική της άσκηση στο νοσοκομείο ¨Αλεξάνδρα¨ και εργάστηκε εθελοντικά για τρία έτη στο γυναικολογικό ιατρείο του Δήμου Αθηναίων. Παράλληλα με την παραπάνω σπουδή πιστοποιήθηκε και σαν δασκάλα χορού από την επαγγελματική σχολή χορού ‘’Νίκης Κονταξάκη’’, Νικολέττας Μπακάλη. Στη συνέχεια διευρύνοντας το εκπαιδευτικό της πλαίσιο βρέθηκε στην Κοπεγχάγη, όπου μεταξύ άλλων παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με την προετοιμασία των ζευγαριών για τον τοκετό και τη λοχεία, εκπαιδεύτηκε στη συμβουλευτική μητρικού θηλασμού (Copenhagen Lactation), πιστοποιήθηκε στη χοροθεραπεία εγκυμοσύνης (DanseHallerne) αλλά και στη γιόγκα εγκυμοσύνης και λοχείας (The yoga flat, DK).
Στη συνέχεια συνεργάστηκε ως μαία με το μαιευτικό κέντρο Moderliv και ως χοροθεραπεύτρια εγκυμοσύνης με το Sceneindgangen dance studio. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα παρακολούθησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα 200h yoga alliance RYS, Aerialife aerial yoga TT καθώς επίσης και προγράμματα που αφορούν στην προετοιμασία και αποκατάσταση των μυών του πυελικού εδάφους και κωδικοποίησε με δικό της τρόπο την προετοιμασία και αποκατάσταση από τον τοκετό. Συνεργαζόμενη με ιδιώτες ιατρούς και όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια παραμένει ενεργή στον τομέα της μαιευτικής τα τελευταία οκτώ χρόνια. Συνεργάζεται με τα ιδιωτικά μαιευτήρια Ιασώ, Μητέρα, Λητώ και Ρέα.

Η Χρύσα Γερανίου είναι απόφοιτος του τμήματος Μαιευτικής Θεσσαλονίκης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και μέλος του συλλόγου μαιών. Είναι Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια yοga εγκυμοσύνης και λοχείας και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια IAIM – Βρεφικού μασάζ.

Έχει λάβει πιστοποίηση στον Μητρικό Θηλασμό από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), έχοντας παρακολουθήσει το πρόγραμμα επιμόρφωσης με Τίτλο «Εξειδικευμένη Εκπαίδευση στη Συμβουλευτική και Υποστήριξη στον Μητρικό Θηλασμό». Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν τόσο την εγκυμοσύνη τον τοκετό και τον θηλασμό όσο και των σύγχρονων κατευθυντήριων οδηγιών στην Μαιευτική και Γυναικολογία.

Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση το «Π.Γ.Ν Αττικόν» και μετά το πέρας των σπουδών της εργάστηκε σε Μαιευτικά-Γυναικολογικά ιατρεία στην Αθήνα λαμβάνοντας σημαντική εμπειρία σχετικά με την παρακολούθηση της κύησης και τον φυσιολογικό τοκετό. Σήμερα εξακολουθεί να εργάζεται σε ιδιωτικό Μαιευτικό-Γυναικολογικό ιατρείο ενώ ασχολείται ενεργά με την περιγεννητική προετοιμασία των ζευγαριών για την γονεϊκότητα και τον τοκετό και το κομμάτι των τοκετών σε ιδιωτικά μαιευτήρια. Στόχος της είναι να βοηθάει τα ζευγάρια στον νέο τους ρόλο και προετοιμασία τους για ομαλή μετάβαση στο ταξίδι αυτό

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Ο Θεόδωρος Λιακάκος  γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ειδικεύθηκε στη Μαιευτική-Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο HU Erasme του Πανεπιστημίου των Βρυξελλών (ULB) και στη συνέχεια εργάστηκε ως επιμελητής στην Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου CHU Brugmann του Πανεπιστημίου των Βρυξελλών (ULB).

Eιδικεύτηκε επί αρκετά χρόνια στην παθολογία κύησης, στο τμήμα κυήσεων υψηλού κινδύνου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου HU Erasme των Βρυξελλών. Η μαιευτική κλινική του HU Erasme είναι κέντρο αναφοράς για την Ευρώπη, με τα χαμηλότερα ποσοστά καισαρικών τομών παρά το μεγάλο αριθμό περιστατικών υψηλού κινδύνου. Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στη σύγχρονη μαιευτική και γυναικολογική υπερηχογραφία στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία HU Erasme και St Luc του καθολικού Πανεπιστημίου του Louvain (UCL).

Εξειδικεύτηκε στην ενδοσκοπική χειρουργική και ειδικότερα στην αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο HU Erasme δίπλα στον διεθνούς φήμης καθηγητή Vincent Anaf, με στόχο την πληρέστερη θεραπευτική αντιμετώπιση των περιστατικών που υποφέρουν από σοβαρή ενδομητρίωση. Η λαπαροσκόπηση και η υστεροσκόπηση έχουν πλέον αντικαταστήσει την πλειονότητα των γυναικολογικών επεμβάσεων προσφέροντας στις ασθενείς μειωμένη νοσηρότητα και ταχύτερη ανάρρωση.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως επιμελητής στην Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου CHU Brugmann των Βρυξελλών με την ιδιότητα του επιμελητή μαστολόγου – χειρουργού γυναικολόγου. Ως τακτικό μέλος της κλινικής μαστού καθώς και του ογκολογικού συμβουλίου της κλινικής, ασχολήθηκε με τις σύγχρονες τεχνικές χειρουργικής μαστού όπως ο φρουρός λεμφαδένας και οι διαδερμικές μικροβιοψίες, η εφαρμογή των οποίων έχει πλέον τροποποιήσει σημαντικά την αντιμετώπιση των παθολογιών του μαστού.

Είναι κάτοχος του Γαλλικού τίτλου εξειδίκευσης στην κολποσκόπηση και την παθολογία τραχήλου, από το Πανεπιστήμιο της LILLE στη Γαλλία. Επίσης, είναι πιστοποιημένος από την Κεντρική Επιτροπή του Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) για την εκτέλεση μαιευτικών και γυναικολογικών υπερηχογραφημάτων μετά από εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 2007 αναγορεύτηκε αριστούχος διδάκτωρ μαιευτικής και γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο ιατρός Θεόδωρος Λιακάκος είναι συγγραφέας πλήθους επιστημονικών δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά μαιευτικής-γυναικολογίας. Επίσης είναι συγγραφέας βιβλίων με έμφαση στην κύηση υψηλού κινδύνου, καθώς και του πληρέστερου βιβλίου στον ελληνικό χώρο για τη μονοχοριακή δίδυμο κύηση και τις επιπλοκές της.

Διετέλεσε επί 4ετία μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας καθώς και εκπαιδευτής στην Ελληνική Σχολή Μαστολογίας.

Κατέχει τη θέση του Eπιμελητή στη Γυναικολογική Κλινική και στο Ιατρείο Μαστού του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, εκτελεί πλήθος ενδοσκοπικών και ογκολογικών επεμβάσεων.

Ο Θεόδωρος Λιακάκος είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.

 

Θεόδωρος Λιακάκος MD, Ph
Μαιευτήρας – Γυναικολόγος
Χειρουργός Μαστού
www.drliakakos.gr

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

ΦΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ

Ονομάζομαι Φανή Οικονομοπούλου και το ενδιαφέρον μου για τη διατροφή ξεκινά από τη νεαρή μου ηλικία, θέλοντας να βρω έναν τρόπο να βελτιώσω τη φυσική και σωματική μου υγεία. Διαπιστώνοντας πως η διατροφή παίζει τον κυριότερο ρόλο στην πρόληψη και αντιμετώπιση πληθώρας ασθενειών και νοσημάτων, απέκτησα το πτυχίο μου από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, με εξειδίκευση στις Διατροφικές Συνήθειες Παιδιών και Εφήβων

Επίσης είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην “Κλινική Διατροφή” από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Διετέλεσα την πρακτική μου άσκηση στο Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας και μετεκπαιδεύτηκα στην Κλινική Διατροφή, αποκτώντας εμπειρία στα εξής: Εγκυμοσύνη – Θηλασμός, Διατροφικές Διαταραχές – Δυσανεξίες, Καρδιαγγειακές Παθήσεις (Υπερλιπιδαιμία, Υπέρταση – Πρόληψη Αθηροσκλήρωσης), Μεταβολικές παθήσεις (Σακχαρώδης Διαβήτης, Θυρεοειδοπάθειες, Ουρική Αρθρίτιδα, Οστεοπόρωση), Παθήσεις Νεφρών – Παγκρέατος – Χοληδόχου Κύστης – Ήπατος και Παθήσεις Πεπτικού Συστήματος (Έλκος Στομάχου, Ελκώδης Κολίτιδα, Νόσος του Crohn, Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, Κοιλιοκάκη, Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση).

 

Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης παρακολουθώ, διαρκώς, επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό σχετικά με το σημαντικό ρόλο που ενέχει η σωματική και ψυχική υγεία και η διατήρηση αυτών, παράλληλα με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και τις συνοδές νόσους της.

Διατηρώντας το προσωπικό μου Διαιτολογικό Κέντρο στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Περιστέρι, είτε στοχεύουμε στην απώλεια βάρους είτε στην αύξηση είτε σε εξειδικευμένες διατροφές εγκύων, εφήβων/παιδιών και κλινικών παθήσεων, εγώ και η ομάδα μου θα είμαστε δίπλα σου και θα σε υποστηρίζουμε συνεχώς, σε κάθε προβληματισμό ή ερώτημα και με κάθε δυνατό μέσο!

Οικονομοπούλου Φανή
Πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Msc Κλινική Διατροφή
Εθνάρχου Μακαρίου 17 – Περιστέρι, Αθήνα – 12131
Τηλ. : 6978543777

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ – ΒΙΟΘΥΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ονομάζομαι Μακρή Αφροδίτη και γεννήθηκα στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία είχα μια έμφυτη τάση να παρατηρώ και να ανακαλύπτω σε βάθος τον εαυτό μου, τους άλλους ανθρώπους και τις σχέσεις αυτών. Σπούδασα Διατροφή και Διαιτολογία στην Κρήτη όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου παραδίδοντας την Ερευνητική μου εργασία με θέμα « Η Συσχέτιση της Βιταμίνης D3 με την Παχυσαρκία και το Σακχαρώδη Διαβήτη». Στη συνέχεια αντιλήφθηκα ότι η διατροφή δρα σε πολλαπλά επίπεδα πάνω στον άνθρωπο και θέλοντας να έχω μια πιο ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση, το 2014 παρακολούθησα τον κύκλο σεμιναρίων « Ayurvedic Nutritionist and Lifestyle Therapist ». Πιστεύοντας στην πολλαπλότητα των ανθρώπων αλλά και τη σημασία των όσων λέει το σώμα για τον καθένα μας, ξεκίνησα να φοιτώ το 2016 στο “Om center” στο τμήμα του Θεραπευτικού Shiatsu. Έχοντας μια ανάγκη να πάω ακόμα βαθύτερα αλλά και να μάθω περισσότερα για τον άνθρωπο αλλά και για μένα, το 2019 ξεκίνησα να σπουδάζω Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας ενώ ταυτόχρονα το 2022 ξεκίνησα το μεταπτυχιακό μου πάνω στη Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία και Κλινική Ύπνωση στο ίδιο κέντρο. Μέχρι σήμερα έχω παρακολουθήσει αρκετά πιστοποιημένα σεμινάρια πάνω στη Διατροφή, τη Συμβουλευτική σε παιδιά και εφήβους, την ιατρική Ψυχολογία και τις Διαταραχες πρόσληψης τροφής.

 

Το 2008 πραγματοποιώ την πρακτική μου άσκηση στο Κέντρο Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας  στο μαιευτήριο «Ιασώ» υπό την αιγίδα της Αττικηρώς Ζην Ε.Π.Ε.

Το 2009 βρίσκομαι στη Διατροφική Αξιολόγηση & Υποστήριξη του προγράμματος “Wellness: Ευζωία- Διατροφική αξιολόγηση και υποστήριξη ψυχωσικών ασθενών” με φορέα το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, ενώ στη συνέχεια γίνομαι Υπεύθυνη Διαιτολογικής Παρακολούθησης του Προγράμματος.

Το 2010-2011 εργάζομαι ως Υπεύθυνη Κέντρου Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας “Nutrinet” της Αττικηρώς Ζην Ε.Π.Ε. με εξειδίκευση σε Ψυχωσικούς , Διαβητικούς & Ογκολογικούς Ασθενείς.

Το 2012-2014 είμαι μέλος της ομάδας παρασκευής Παρεντερικών Διαλυμάτων στα νοσοκομεία «Ιασώ», «Μητέρα», «Λητώ», «Ρέα», «Γαία» ενώ ταυτόχρονα εργάζομαι ως υπεύθυνη του κέντρου «Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας» της Αττικηρών Ζεν Ε.Π.Ε.

Το 2015 συνεργάζομαι με το Ιδιωτικό γραφείο THERAPY4ALLστο οποίο παρακολουθούσα και σχεδίαζα διαιτολόγια σε Ψυχωσικούς Ασθενείς.

Πλέον εργάζομαι θεραπευτικά στο γραφείο μου, Κρανιάς 1 στο Γέρακα με ενήλικες και εφήβους ως Διατροφολόγος, Βιοθυμικη Ψυχοθεραπεύτρια και ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Αγαπώ τη δουλειά μου και πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να κοιτάξει βαθιά μέσα του και να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει.