Όροι χρήσης και πολιτική προστασίας

Με την εγγραφή σας στο MNBCENTER μέσω οποιασδήποτε ενέργειας, δηλώνετε ρητά ότι γνωρίζετε και συναινείτε πως θα ενταχθούν τα μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας σε αντίστοιχο αρχείο προσωπικών δεδομένων της EXELIXI MMC ΙΚΕ, τηρούμενο σύμφωνα με τους κανόνες &το νόμο GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όπως καθορίσει ο νόμος για ηλεκτρονικές ενημερώσεις, συμμετοχή σε onlinelessons, προωθητικές ενέργειες &γενικότερα επικοινωνίες.

Η εγγραφή σας στο MNB CENTER συνιστά αποδοχή και συναίνεση εκ μέρους σας στην ως άνω χρήση και επεξεργασία των δεδομένων σας.

Διατηρείτε το δικαίωμα να ζητήσετε οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων σας όπως ισχύει στέλνοντας email στο info@mnbcenter.gr ή καλώντας στο 2114134919 και ακολούθως αποστέλλοντας συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Ερμού 8 &Καμέλιας 27, 153 44 Γέρακας.

 

WHO WE ARE

EXELIXI MMC IKE

Ερμού 8 &Καμέλιας 27,

153 44 Γέρακας

Τηλ κέντρο : 211 4134919

 

H εταιρία μας EXELIXIMMCIKE ασχολείται:

  • με την συμβουλευτική &εκπαίδευση στο εξειδικευμένο κοινό: την Έγκυο, Λεχώνα, Θηλάζουσα, Νέα Μητέρα, Πατέρα – Γονιό με μωράκια, παιδάκια μέχρι και 5 ετών.
  • με συνεργασία εταιριών με προϊόντα που ενδιαφέρουν αυτό το κοινό, με σκοπό την χορηγία, παρουσίαση, πιθανή σύσταση από τους επαγγελματίες υγείας που υλοποιούν τα μαθήματα
  • με την διάθεση δειγμάτων, προϊόντων &προσφορών στο κοινό &εγγεγραμμένους χρήστες (εφόσον υπάρχουν προς διάθεση)