Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ MNB

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Το MNB CENTER είναι ένα διαδικτυακό κέντρο ενημέρωσης και εκπαίδευσης έγκυων γυναικών, θηλαζουσών και νέων γονέων.
… Και ήταν εδώ και χρόνια το μεγάλο μας όραμα!

Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν διαδικτυακό χώρο που θα ενημερώνει, θα συμβουλεύει και θα εκπαιδεύει μέσα από online μαθήματα την έγκυο γυναίκα για το ταξίδι αυτό της εγκυμοσύνης και τους νέους γονείς για τον ερχομό, την περιποίηση & το μεγάλωμα του μωρού τους.

Θέλαμε να είμαστε δίπλα σας σε όλες τις διαδρομές σας και για αυτό εμπλουτίζουμε συνέχεια την θεματολογία των μαθημάτων μας και τις ενέργειες μας.
Προσπαθούμε μέσα από όσα κάνουμε να υπηρετούμε και να αποτελούμε μια συντροφιά για όλη την οικογένεια, την γυναίκα, τον άντρα και το παιδί!

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – MNB GIFT BAGS

Ξέρουμε τι χρειάζεστε, γιατί σας ρωτάμε εδώ και χρόνια!

Από το 1985 με την οικογενειακή μας επιχείρηση με το όνομα ΕΞΕΛΙΞΗ, της οποίας βασικό αντικείμενο ήταν καi είναι μέχρι σήμερα, η προώθηση προϊόντων σε λεχώνες μέσα στο μαιευτήριο… Είμαστε εκεί!
Από το 2010, δημιουργώντας το My New Baby στο εμπορικό κέντρο Avenue, ένα μοναδικό πολυχώρο που είχε ως στόχο την επαφή και την ενημέρωση εγκύων γυναικών μέσα από δια ζώσης προγεννητικά μαθήματα και εκδηλώσεις… Είμαστε εκεί!
Από το 2011, που ξεκινήσαμε με να διοργανώνουμε events, ημερίδες, θεατρικές παραστάσεις, παιδικές δραστηριότητες, κουκλοθέατρα & μουσικοκινητικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια.. Είμαστε εκεί!

Είμασταν πάντα εκεί… Να σας ακούμε, να σας ρωτάμε και να καταλαβαίνουμε τι χρειάζεστε!

Το MNB Center φτιάχτηκε και δουλεύεται με πολύ αγάπη!
Κυρίως όμως φτιάχτηκε με την γνώση και την ώθηση που εσείς μας δώσατε όλα αυτά τα χρόνια που είστε δίπλα μας!
… Και σας ευχαριστούμε πολύ!

 

Μαρία – Χριστίνα – Ναυσικά – Μιχάλης