ΥΛΙΚΑ
- 300γρ γάλα 1,5% ή γάλα αμυγδάλου
- 250γρ κουβερτούρα
- 150γρ νιφάδες βρώμης
- 2 κουτ σούπασ φυστικοβούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνεις το γάλα . Κόβεις σε κομμάτια την κουβερτούρα και προσθέτεις το ζεστό γάλα ανακατεύοντας καλά . Αφού λιώσει , προσθέτεις την βρωμη και το φυστικοβουτυρο . Ανακατεύεις καλά όλα τα υλικά και τα προσθέτεις σε ένα σκεύος . Αφήνεις στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου και είναι έτοιμη !
Καλή σας όρεξη!
Αναστασία Κόκκαλη
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Καλλίδου 1, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 224627, κιν. 6974 451450
Email: info@kokkalidiet.gr
www.kokkalidiet.gr
No Comments