Υλικά (για 4 μερίδες):
- 250γρ κοτόπουλο στήθος φιλετάκια ψημένα ΠΙΝΔΟΣ
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 500γρ. μανιτάρια άσπρα (φρέσκα)
- 2 κουτ. σούπας σησαμέλαιο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Τζίντζερ
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 200γρ καλαμπόκι ή sweetcorn
- 2 καρότα
- Μπρόκολο
- Πιπέρι
- Soya sauce
- Beans sprouts
Εκτέλεση:
Κόβετε όλα τα λαχανικά σε λωρίδες περίπου στο ίδιο μέγεθος. Αχνίζετε αρχικά το ξερό κρεμμύδι με το σησαμέλαιο στο wok.
Προσθέτετε το τζίντζερ και τα φιλετάκια κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ.
Μετά από 5 λεπτά προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και το σκόρδο και ανακατεύετε καλά.
Περιχύνετε με τη soya sauce και το πιπέρι. Ψήνετε μέχρι να μαγειρευτούν όλα τα υλικά και στο τέλος προσθέτετε τα πράσινα μέρη από τα φρέσκα φασολάκια.
Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι ή νουντλς.
Αναστασία Κόκκαλη
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Καλλίδου 1, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 224627, κιν. 6974 451450
Email: info@kokkalidiet.gr
www.kokkalidiet.gr
No Comments