Η ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑΣ

Η ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑΣ

Η αλλαξιέρα είναι ένα σημείο του σπιτιού που θα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά και γι’ αυτό αξίζει να προετοιμάσετε τον συγκεκριμένο χώρο όσο περιμένετε το μωρό σας.
Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο ειδικό έπιπλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια στο σπίτι και να την διαμορφώσετε αναλόγως χρησιμοποιώντας απλά μια επιτραπέζια αδιάβροχη αλλαξιέρα. Αποφύγετε να χρησιμοποιείται το κρεβάτι ή τον καναπέ ως αλλαξιέρα γιατί αυτό θα σας κουράσει πολύ γρήγορα. Αντιθέτως επιλέξτε επιφάνειες που είναι σε μεγαλύτερο ύψος όπως ένα τραπέζι ώστε να μην χρειάζεται να σκύβετε όσο περιποιείστε το μωρό σας. Μια καλή ιδέα είναι και το πλυντήριο ρούχων, το οποίο συχνά βρίσκεται μέσα στο μπάνιο οπότε και θα σας διευκολύνει ιδιαίτερα για το πλύσιμο μετά την αλλαγή πάνας αλλά και το μπάνιο του
μωρού.
Είτε επιλέξετε έπιπλο αλλαξιέρα, είτε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια εξοπλίστε την αλλαξιέρα σας με όλα εκείνα που χρειάζεστε σε κάθε αλλαγή πάνας ή μπάνιο του μωρού σας για να μειώσετε τις μετακινήσεις.
Το να έχουμε όλα τα απαραίτητα κοντά, μας διευκολύνει αλλά παράλληλα διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί να απομακρυνθούμε από το μωρό και να το αφήσουμε μόνο του πάνω σε μία απροστάτευτη επιφάνεια, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο.

No Comments

Give a comment