Upcoming Events

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Virtual Εκδήλωση Virtual Εκδήλωση
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ 25/05

25 Μαΐου, 2023, στις 17:30 - 19:00

Virtual Εκδήλωση Virtual Εκδήλωση
30,00€

Ο ερχομός των διδύμων πέρα από διπλή χαρά μπορεί πολλές φορές να επιφέρει διπλό άγχος στους νέους γονείς. Η φροντίδα, ο θηλασμός και ο ύπνος των διδύμων μπορεί να χρειάζονται διαφορετική διαχείριση σε σύγκριση με το ένα μωρό. Δημιουργούνται ερωτήματα, όπως, το πως θα διαχειριστώ δυο μωρά ταυτόχρονα, το πως θα προσαρμοστώ στο πρόγραμμά τους, το πως θα τα θηλάζω και θα τα περιποιούμαι σωστά.

Η βοήθεια των γύρω σας είναι πολλή σημαντική, αλλά η προετοιμασία αφορά και εσάς τους ίδιους, όπου στόχος είναι μέσα από τις συμβουλές και πληροφορίες να είστε πιο έτοιμοι να υποδεχθείτε τα μωράκια σας κάνοντας την καθημερινότητα σας με τα δίδυμα ευκολότερη επιτυγχάνοντας και το κομμάτι του θηλασμού.

Οι μαίες του MNB Center έχουν ετοιμάσει μια συνάντηση αποκλειστικά για τους γονείς διδύμων όπου θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

  • Η γέννηση των διδύμων
  • Θέσεις και στάσεις θηλασμού στην περίπτωση ταυτόχρονου θηλασμού.
  • Τα μωρά θηλάζουν και σιτίζονται ταυτόχρονα κάθε φορά.
  • Ποιος εξοπλισμός θα μου φανεί χρήσιμος στο σπίτι;
  • Tips για την φροντίδα των διδύμων.
  • Τα μωρά πρέπει να κοιμούνται μαζί ή ξεχωριστά;

Στη συγκεκριμένη συνάντηση θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή και με άλλους γονείς διδύμων και έτσι να ανταλλάξετε απόψεις, ανησυχίες και προβληματισμούς, αλλά και οι μαίες μας να σας λύσουν όλες σας τις απορίες.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Μαΐου, 2023
Ώρα:
17:30 - 19:00
Κόστος:
30,00€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, , , , , ,

Διοργανωτής

MNB CENTER
Phone
2114134919
Email
CONTACT@MNBCENTER.GR
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available