ΚΟΛΙΚΟΙ & BABY MASSAGE

Οι κολικοί αποτελούν μια από τις συχνότερες καταστάσεις που δημιουργούν αναστάτωση στην καθημερινότητα των βρεφών αλλά και ολόκληρης της οικογένειας.

Το να καταφέρουν οι γονείς να βοηθήσουν το μωρό τους να ανακουφιστεί από τους κολικούς είναι κάτι που τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.
Οι μαίες του MNB Center θα σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τα συμπτώματα των κολικών, να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση και να ανακουφίσετε αποτελεσματικά τα μωρά σας.

Επιπλέον στο συγκεκριμένο μάθημα μιλάμε για το βρεφικό μασάζ που αποτελεί έναν από τους αποτελεσματικότερους τρόπους ανακούφισης από κολικούς αλλά και μια καθημερινή δραστηριότητα που μπορεί να βοηθήσει το νεογνό να είναι περισσότερο ήρεμο και να έρθει πιο κοντά με τους γονείς του.
Οι μαίες θα σας μιλήσουν για τα πολυάριθμα οφέλη του βρεφικού μασάζ, την διαδικασία και την τεχνική του.

Στόχος είναι να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη προσπάθεια σας να ηρεμήσετε το μωρό σας αλλά και να σας εκπαιδεύσουμε στο βρεφικό μασάζ που αποτελεί ένα μοναδικό τρόπο επικοινωνίας σε αυτή τη μη λεκτική περίοδο της ζωής του.