Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Virtual Εκδήλωση Virtual Εκδήλωση
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΘΗΛΑΣΜΟΥ Q&A 11/11

11 Νοεμβρίου, 2021, στις 18:30 - 20:00

Virtual Εκδήλωση Virtual Εκδήλωση
30,00€

Πρόκειται για μια ανοιχτή συζήτηση της Μαίας μας με Θηλάζουσες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στον θηλασμό, όπως μαστίτιδα, πληγωμένες θηλές, το μωρό αρνείται το στήθος και πολλά άλλα.

Σκοπός είναι μέσα από ολογομελή group, η κάθε θηλάζουσα ξεχωριστά, να μιλήσει με την μαία και να αναπτύξει την εμπειρία του θηλασμού της και κατεπέκταση και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Είναι μια συζήτηση που στόχο έχει να βοηθήσει, να στηρίξει και να κατευθύνει όσο το δυνατόν καλύτερα την κάθε γυναίκα . Κατά την διάρκεια της συζήτησης αυτής, συστήνουμε στις συμμετέχουσες να έχουν ανοιχτή την κάμερα τους, διότι μπορεί να θέλουν να δείξουν το στήθος τους, είτε τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούν το μωρό στο στήθος. Βασική προυπόθεση να έχετε γεννήσει, να θηλάζετε και να έχετε όρεξη για μια όμορφη και χαλαρή κουβεντούλα τόσο με τη μαία όσο και με άλλες θηλάζουσες που αντιμετωπίζουν ίδια ή και παρόμοια προβλήματα με εσάς.

Ολιγομελή group μεχρι 8 άτομα

“Κλειστό” Μάθημα

Αποκλειστικά για Θηλάζουσες

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Νοεμβρίου, 2021
Ώρα:
18:30 - 20:00
Κόστος:
30,00€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, ,
mnbcenter.gr

Διοργανωτής

My New Baby Center
Τηλέφωνο:
2114134919
Email:
info@mnbcenter.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Άλλο

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Relizema, Baby Planet, Frezyderm, Lansinoh, Bio-Oil , BeCalm

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available