Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Virtual Εκδήλωση Virtual Εκδήλωση
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΡΩΤΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ & ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ 19/04

19 Απριλίου, στις 18:30 - 20:00

Virtual Εκδήλωση Virtual Εκδήλωση
15,00€

Όλοι οι γονείς ανησυχούν όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν τον πρώτο πυρετό του μωρού τους ή άλλες παρόμοιες καταστάσεις.
Τα διάφορα ακούσματα από εμπειρίες άλλων γονέων καμιά φορά μπορεί να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση στους νέους, μη εξοικειωμένους γονείς. Ιδιαίτερα, όταν οι γονείς ακούν για καταστάσεις όπως ο ίκτερος ή η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, καθώς συχνά αποτελούν εντελώς άγνωστες έννοιες, η ανησυχία τους μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Οι μαίες του MNB Center θα σας μιλήσουν για τις συχνότερες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν τα βρέφη και διαταράσσουν την καθημερινότητα της οικογένειας.
Συγκεκριμένα σε αυτό το μάθημα περιλαμβάνονται ο νεογνικός ίκτερος, η ουρολοίμωξη, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, η νινίδα, η ατομική δερματίτιδα, ο πρώτος πυρετός και η βουλωμένη μύτη.
Πολλές από αυτές τις καταστάσεις μπορούν να προληφθούν, άλλες μπορούν να αντιμετωπιστούν με απλούς τρόπους κι άλλες δεν αποτελούν καν πρόβλημα.

Στόχος μας είναι μέσα από τη συζήτηση με τις μαίες και τις απαντήσεις που θα λάβετε στις δικές σας ερωτήσεις να νιώσετε περισσότερο προετοιμασμένοι για όλες αυτές καταστάσεις έτσι ώστε να είστε σε θέση να κάνετε τα σωστά βήματα ως προς την πρόληψη και την διαχείριση τους.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Απριλίου
Ώρα:
18:30 - 20:00
Κόστος:
15,00€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, ,
Ιστότοπος:
mnbcenter.gr

Διοργανωτής

MNB CENTER
Τηλέφωνο:
2114134919
Email:
CONTACT@MNBCENTER.GR
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Other

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Baby Planet, Bio-Oil , Frezyderm, iDNA, Pindos

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available