ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 2


ΕΛΕΝΗ ΠΕΖΟΥ -  ΜΑΙΑ MNB CENTER

Η Ελένη Πέζου  ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Σχολή Μαιευτικής Αθηνών και το 2018 τις Μεταπτυχιακές της σπουδές με θέμα: ‘Προηγμένη και Τεκμηριωμένη λήψη Μαιευτικής Φροντίδας με κατεύθυνση την Κοινοτική Μαιευτική’.

Έχει λάβει πιστοποιήσεις σχετικά με τον Μητρικό Θηλασμό, την Καρδιοτοκογραφία και την Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (BLS). Παράλληλα κατέχει  δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών από την σχολή (ΠΑΣΧΝΑ) και δίπλωμα Ναυαγοσωστική.

Για 9 συνεχόμενα έτη έχει εργαστεί σε Ιδιωτικό Μαιευτικό Γυναικολογικό Ιατρείο στην Αθήνα ενώ από το 2018 βρίσκεται στην ομάδα του Ιδιωτικού  Μαιευτηρίου  στο Μαρούσι ξεκινώντας από το στο τμήμα λεχωιδών ενώ σήμερα στελεχώνεται στην ομάδα του Μητρικού Θηλασμού. Από το 2017 συνεργάζεται με το κέντρο ενημέρωσης και εκπαίδευσης εγκύων γυναικών και νέων γονέων ” MNB CENTER” ενώ τα τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με την προετοιμασία γονεϊκότητας  και τις κατ’οίκον επισκέψεις. Με την  πολυετή εμπειρία της το 2019 συνεργάστηκε με Ιδιωτικό Κολλέγιο Αθηνών ως Εκπαιδεύτρια Μαία.

Βασικό της μέλημα είναι η υποστήριξη και η καθοδήγηση των νέων γονέων,τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όσο και της λοχείας,καθώς αποτελεί μία σημαντική περίοδο για τη μητέρα και το νεογνό.ΚΕΛΛΥ ΔΑΓΛΑ - ΜΑΙΑ MNB CENTER


Η Κέλλυ Δάγλα είναι απόφοιτος του τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Αθήνας και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές με θέμα: ‘Προηγμένη και Τεκμηριωμένη Μαιευτική Φροντίδα με κατεύθυνση την Κοινοτική Μαιευτική στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Έχει λάβει πιστοποίηση στον Μητρικό Θηλασμό από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), έχοντας παρακολουθήσει το πρόγραμμα επιμόρφωσης με Τίτλο «Εξειδικευμένη Εκπαίδευση στη Συμβουλευτική και Υποστήριξη στον Μητρικό Θηλασμό» και πλήθος άλλων σεμιναρίων σχετικών με τον θηλασμό, την κύηση και τον τοκετό.

Μετά το πέρας των σπουδών της εργάστηκε αρχικά σε Μαιευτικά-Γυναικολογικά ιατρεία στην Αθήνα λαμβάνοντας σημαντική εμπειρία σχετικά με την παρακολούθηση της κύησης και τον φυσιολογικό τοκετό.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με την προετοιμασία για τον τοκετό και τη γονεϊκότητα καθώς εργάζεται στην ΑμΚΕ  «Φαιναρέτη» παρέχοντας συμβουλευτική σε εγκυμονούσες, νέες μητέρες και τους συντρόφους τους, πραγματοποιώντας ομάδες προετοιμασίας για τον τοκετό και τη γονεϊκότητα και υποστηρίζοντας τις γυναίκες σε θέματα θηλασμού.

Παράλληλα ασχολείται με την κατ’ οίκον φροντίδα υποστηρίζοντας τις γυναίκες σε θέματα θηλασμού και γονεϊκότητας.

Μέσα από την συνεργασία της με το “MNB CENTER” και όλη την επαγγελματική της δραστηριότητα έχει ως κύριο μέλημα να υποστηρίξει τα ζευγάρια σε αυτή την μεταβατική φάση της ζωής τους, να είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα από την κύηση μέχρι τον αποθηλασμό και να στηρίζει κάθε επιλογή του ζευγαριού στο  ταξίδι της γονεϊκότητας.